fbpx

Топ 5 міфів про роботу в сфері перевезень в Європі

Робота в Європі дуже часто овіяна різноманітними міфами та просто відвертими вигадками, які заважають людям прийняти правильне рішення та зважитися на роботу, яка буде приносити гарний дохід.

Дуже багато суперечливої інформації є про роботу водієм в Європейських країнах. Давайте спробуємо розібрати 5 найпопулярніших міфів, що стосуються вантажних перевезень.

Міф 1: Це рутинна нецікава робота.

Навпаки, робота в сфері перевезень дозволяє побачити інші країни та красиві історичні міста. Постійний рух, нові враження та емоції точно не можуть асоціюватися з рутинною.

Міф 2: Це робота лише для молодих.

Це неправда. З огляду на базу наших вакансій, можемо сміливо стверджувати, що на роботу в сфері перевезень беруть людей віком до 60 років. 

Міф 3: Робота водієм = проживання в некомфортних умовах.

Зазвичай у сучасних автомобілях передбачені умови для комфортної ночівлі. Часто роботодавці орендують для водіїв готелі або квартири, де можна проживати за помірну плату або ж взагалі безкоштовно. Не всі водії їздять в далекі рейси, які передбачають проживання в машині. Є багато вакансій з фіксованим робочим графіком.

Міф 4: Це фізично важка робота.

Це частково правда. Все залежить від конкретної вакансії та обов’язків, які покладені на водія. Здебільшого робота не передбачає значних фізичних зусиль. А перенесенням вантажів займаються або механізми, або інші люди. Є чимало вакансій для роботи водієм і для чоловіків, і для жінок. Це означає, що там апріорі не передбачена важка фізична праця.

Міф 5: Потрібно обов’язково знати іноземну мову. 

Неправда. У сфері перевезень є дуже багато вакансій, де не вимагається знання мови, важливим є досвід та наявність дозвільних документів.

Хочете працювати в сфері перевезень в Європі? Натисніть кнопку “Зв’язатися з менеджером” та отримайте перелік найкращих вакансій для водії прямо зараз!

Зв’язатися з менеджером