fbpx

Супровід персонального менеджера або все про підтримку тих, хто працює за кордоном

Немає жодної людини, яка б не переживала перед від’їздом на роботу за кордон. Навіть ті, хто вже їде не вперше, мають певні побоювання. 

Страх залишитися одному в чужій країні, без підтримки та розуміння мови, без знання місцевих правил і законів. Це впливає на емоційний стан людини, її працездатність.

Тому одним із найважливіших пріоритетів роботи компанії VAV Synergy є супровід працівника на всіх етапах співпраці: від знайомства до завершення контакту.

Давайте розберемо, що ж вкладається у це поняття.

Що таке персональний супровід менеджера?

“Персональний супровід менеджера для нашого клієнта означає, що фактично в нього з’явився новий друг та порадник, який готовий прийти йому на допомогу в будь-якій ситуації, що може трапитися під час роботи за кордоном”, – розповідає менеджер компанії VAV Synergy Аліна Мельник. Ще під час першого нашого знайомства ми на цьому особливо наголошуємо, – додає пані Аліна.

Етапи персонального супроводу менеджера

Є чотири важливі етапи:

1. На першому етапі основним завданням менеджера є дізнатися якомога більше корисної інформації про клієнта. Про його професійні вміння, досвід, побажання. Це дозволяє підібрати вакансію, що максимально підійде людині. В цей час менеджер та клієнт багато спілкуються, обговорюють все.

2. Другий етап – це безпосередній підбір вакансії, узгодження всіх моментів, організація співбесіди з роботодавцем. Тут підтримка менеджера вкрай важлива, адже співбесіда – це стресовий момент. Люди переживають, можуть розгубитися, забувають задати важливі питання. Тому перед розмовою з роботодавцем, детально проговорюється все з кандидатом: що варто говорити, щоб показати себе з найкращого боку, про що запитати.

3. І третій етап – доїзд працівника до місця роботи і вже безпосередньо сама праця. Тут основне завдання підтримати людину, адже перед від’їздом у неї з’являється багато переживать: “А раптом я не потраплю туди, куди мені потрібно?”, “А якщо мене не чекають”, “А якщо мене обмануть?”. І таких якщо дуже багато. І це природно. Тому головне завдання – підтримати людину, заспокоїти її, організувати все так, щоб поїздка минула без проблем.

4. Четвертий етап – підтримка людини впродовж усього терміну її контракту. Будь-які організаційні питання, форс-мажор, консультації, психологічна підтримка та просто дружня розмова – це все компетенція персонального менеджера.

А як щодо графіку роботи?

Клієнт може подзвонити чи написати своєму менеджеру в будь-який час, якщо того вимагає ситуація. Звичайно, що обговорюється робочий графік, але трапляються форс-мажори, коли людині потрібна допомога і на вихідних чи у вечірній час.

І будьте впевнені – якщо ви працюєте з компанією VAV Synergy – ви отримуєте консультацію в будь-який час доби!

Що говорять про це самі клієнти?

“Коли люди попри страх таки їдуть, вони нам часто дякують за те, що ми їх підтримуємо, детально все розповідаємо”, – розповідає Аліна Мельник. – Вони дивуються, що все проходить так легко і просто та  набагато краще, ніж вони очікували. Я наголошую, що ідеального нічого не буває, може трапитися будь-що, але налаштовуватися треба тільки на краще. І це спрацьовує”.

Потрібна консультація щодо працевлаштування від менеджера, який завжди на вашому боці? Натискайте кнопку “Зв’язатися з менеджером” Вас чекають!

Зв’язатися з менеджером