fbpx

Де в Європі найбільш реально знайти роботу іноземцям? Свіжі аналітичні дані

В Європі є три країни, на які припадає майже 80 % всіх вакансії ЄС. На решту 24 держави – всього 20%. Тут найбільш ймовірно знайти хорошу роботу, бо рівень безробіття надзвичайно низький, а попит не перевищує пропозицію.

Цими країнами-лідерами є: Німеччина (35,9 %), Франція (27,5%) та Бельгія (15,7 %).

В топ-10 країн з найбільшою кількістю вакансій також увійшли Хорватія, Нідерланди, Австрія, Іспанія, Фінляндія, Польща та Норвегія.

Якщо говорити мовою цифр, то загалом по ЄС в квітні відкритими є близько 3 млн. пропозицій роботи.

Такі дані наводить аналітичний центр компанії VAV Synergy, зокрема, в країнах ЄС. Найзатребуваніші професії, країни, де найбільше вакансій, конкуренція, попит, зарплати – все досліджується та аналізується. 

Усі дослідження базуються виключно на офіційних перевірених даних, які знаходяться у відкритому доступі, зокрема, на онлайн ресурсах інституції ЄС.

Для тих, хто шукає роботу в Європі, важливо розуміти, в яких країнах є найвищі шанси знайти хорошу роботу та які професії користуються найбільшим попитом у роботодавцями.

За останніми даними, в топ-10 вакансій по ЄС загалом потрапили:

  • продавці,
  • вантажники,
  • медичні сестри,
  • працівники промислових підприємств,
  • доглядальниці,
  • механіки,
  • будівельники, 
  • водії.

На ці посади роботодавці ЄС з радістю беруть іноземців, у яких все в порядку з документами, які можуть і хочуть працювати офіційно. Середня зарплата в Німеччині, Франції та Бельгії для перелічених вакансій становить 2000-2500 €.

Щодо вакансій по кожній окремій країні, то є певні відмінності, але загалом тенденція зберігається – найбільше шукають спеціалістів робітничих професій.

Отже, знайти роботу в Європі цілком реально, головне – звертайтесь до перевірених компаній, які співпрацюють з надійними роботодавцями з хорошою репутацією.

Якщо вам потрібна робота, натискайте прямо зараз на кнопку “Зв’язатися з менеджером” та негайно отримуйте перелік найкращих вакансій БЕЗКОШТОВНО!

Зв’язатися з менеджером