fbpx

Номери екстрених служб у Німеччині

Якщо ви проживаєте в Німеччині або тільки плануєте переїзд в цю країну для роботи, вам обов’язково потрібно знати номери екстрених служб. Адже трапитися може будь-що: від поганого самопочуття до стихійного лиха, наприклад, повені, які останнім часом часто виникають у Центральній Європі.

Обов’язково збережіть собі цю інформацію в телефоні та поділіться нею з друзями.

Усі номери є безкоштовними і можна їх набирати з будь-якого телефону в Німеччині. 

Якщо ви телефонуєте з-за кордону, то вартість дзвінка буде тарифікуватися відповідно до умов вашого тарифного плану

Поліція, швидка медична допомога. Коли і до кого можна телефонувати?

110 – поліція 

112 – служба порятунку / пожежна служба. Також цей номер набирають, коли є загроза для життя медичного характеру: інсульт, інфаркт, важкі травми.

116117 – швидка медична допомога. Цей номер набирають, коли випадок не екстрений, але потрібна консультація лікаря у вихідний чи неробочий час. Вас скерують до фахівця, який найближче до вас.

0800 4040020 – медична допомога для вагітних жінок.

01805 /986700 – швидка стоматологічна допомога, підкажуть вам адресу найближчого кабінету, де вам можуть полікувати зуби.

Кому телефонувати, якщо втратили документи в Німеччині?

Якщо так сталося, що в Німеччині ви втратили документи або свої кредитні картки, то перше, що вам потрібно зробити – набрати один номер та заблокувати документи до вияснення всіх обставин.

116116 – телефон екстреного блокування, одразу телефонуйте, якщо виявили втрату кредичтних карток або документів, щоб запобігти їх використання злочинцями. 

0800 1110111 – телефон довіри, варто телефонувати, якщо відчуваєте складні переживання, самотність, проблеми особистіного характеру.

Де шукати роботу в Німеччині?

+38 (073) 083 0769 – якщо потрібна хороша робота в Німеччині – VAV Synergy/

Також нагадуємо, що ви завжди і з будь-яких питань можете звертатися до свого особистого менеджера.

У вихідні та святкові дні в нас у компанії працює гаряча лінія нашої компанії:

+48799352498

+380730037780

Нагадуємо, що у нас вакансії майже в усіх землях Німеччини. Якщо вам потрібна хороша робота, натискайте кнопку “Зв’язатися з менеджером”

Зв’язатися з менеджером