fbpx

ЄВРО-2024: працювати та дивитися матчі!

Що варто знати?

Євро-2024! Німеччина приймає у себе Чемпіонат Європи з футболу і ця атмосфера охопила собою всі сфери життя в цій країні.

Очікується, що у період з 14 червня по 14 липня країну відвідує близько 1 млн футбольних фанів, а прибутку від туризму підвищать ВВП країни на 0,1%.

У рамках Євро-2024 відбудеться 51 гра у 10-ти містах Німеччини. Берлін, Мюнхен, Дортмунд, Штутгарт, Франкфурт, Дюссельдорф, Гельзенкірхен, Кельн, Лейпциг, Гамбург – прийматимуть у себе найкращі футбольні команди Європи.

Фінал – 14 липня на Олімпійському стадіоні в Берліні, який вміщує в себе 71 000 глядачів.

До речі, цікаво про квитки на Євро-2024. Найдешевший можна придбати за 93 €, на матчі за участю команд Португалії, Німеччини та Англії ціни стартують від 500 €. Щодо фіналу, то там взагалі вартість квитків фантастична – найдешевший 1500 €, а найдорожчий – 53 000 €!

Якщо для вас така вартість квитків занадто висока – не засмучуйтесь. У всіх містах Німеччини, які приймають Євро-2024 діють безкоштовні фан-зони з велетенськими екранами, де також панує неймовірна атмосфера футбольного драйву. Зокрема, найбільша знаходиться біля Бранденбурзьких воріт у Берліні, де одночасно може бути понад 30 тисяч уболівальників.

До речі, українську комнанду там можна підтримувати 21 та 26 червня у матчах з Словаччиною та Бельгією.

Також працюють фан-зони і в багатьох містах Європи.

Якщо ви запеклий вболівальник, у вас ще є можливість особисто відчути цю дивовижну атмосферу Євро-2024. У містах Німеччини, де відбуваються матчі, є багато вакансій для будівельників, водіїв, монтажників, прибиральників тощо. Зазвичай, робочий графік з 8.00 до 17.00, тому після роботи ви точно встигнете ще у фан-зону. Повірте, атмосферу, яка там панує, важко з чимось порівняти.

Порада: шукайте потрібні вам вакансії за назвою міста. До речі, українська збірна проведе матчі з компандами Словаччини та Бельгії 21 та 26 червня відповідно. Ігри будуть відбуватися у Дюссельдорфі та Штутгарті. І у нас є вакансії в цих містах!

Не втрачайте свого шансу.

Зв’язатися з менеджером