fbpx

Чому варто влаштовуватись на роботу в Німеччині через польську компанію.

Як українцям🇺🇦, котрі працюють в ЄС🇪🇺, відчувати себе захищеними, потрібними та мати ті права, що і європейці?

Німеччина🇩🇪 – одна з найбагатших і найрозвиненіших країн Західної Європи, середня заробітна плата навіть для іноземців становить близько 2000 євро на місцять. Крім того, тут високий рівень медицини, освіти, надання соціальних послуг.

Тому не дивно, що саме Німеччину обирають українці, які прагнуть виїхати працювати за кордон.

Але потрібно розуміти, що всі блага німецької економіки стають доступними для українців лише за однієї умови – офіційного працевлаштування відповідно до вимог трудового законодавства ЄС. Працюючи нелегально ви постійно наражаєтесь на низку небезпек:

бути депортованим;

не отримати заробітну плату;

залишитися без страховки в разі виробничої травми.

У чому ж проблема влаштуватися офіційно в Німеччині?

Основною перешкодою є бюрократичність системи та необхідність оформлення великої кількості дозвільних документів, робочої візи тощо. Крім того, дається в знаки відома німецька неквапливість, тому часто процес оформлення може затягнутися на місяці, що абсолютно не вигідно роботодавцям, які не готові стільки чекати.

Як влаштуватися в Німеччині без зайвих клопотів?

Наша компанія VAV Synergy уже шість років працює на ринку офіційного працевлаштування українців в європейські компанії. Ми знаємо, як оформити всі документи швидко, законно та без зайвих турбот.

У Німеччину українців ми працевлаштовуємо шляхом делегування (відрядження) від польських компаній по сертифікату А1.

Сертифікат А1 видається польським Урядом і він засвідчує, що людина офіційно працевлаштована, за неї сплачуються податки й обов’язкові страхові внески. Сертифікат дійсний на всій території ЄС.

Переваги працевлаштування в Німеччині через А1:

швидкість: при наявності відкритої польської робочої візи оформлення документів займає всього 7-10 днів, після чого ви відразу їдете в Німеччину і починаєте працювати;

легальність – робота шляхом делегування дозволена директивою Європарламенту та Ради Європи №97/71 ЄС і є абсолютно легальною;

гарантія виплати заробітної плати – якщо ви працюєте відповідно до офіційного трудового договору, то у вас є гарантія, що вам платять заробітну плату у тому розмірі, який передбачений у документах;

страхування життя – ми гарантуємо, що за людину, яка їде працювати по А1 виплачують всі страхові внески, тому у разі травми на виробництві, ви не залишитесь один на один з європейською медициною. Вам нададуть всю необхідну допомогу та виплатять передбачені кошти.

Мрієте працювати в Німеччині? Досить  мріяти  – час братися  до роботи і отримувати  гідну  заробітню плату. Зробіть перший  крок, перегляньте  вакансії   у нашому телеграм -каналі та заповнюйте анкету  кандидата.

Переглянути вакансії