fbpx

Топ-5 найкрасивіших міст Німеччини, які варто відвідати восени

Вересень та жовтень – найкращі місяці для подорожей красивими містами. Комфортна погода, ще доволі довгий день, жовтобагряне листя, гарбузи та осінні квіти створюють неймовірну затишну атмосферу.

Якщо ви знайшли роботу в Німеччині, то рекомендуємо вам більше дізнатися про цю країну та обов’язково трішки помандрувати. З єдиним квиток  за 49 € відмовитися від цього взагалі гріх.

Ось декілька цікавих фактів про туризм у Німеччині.

  • Німеччина третя країна Європи за відвідуваністю.
  • Саксонію нещодавно визнали найкрасивішим регіоном Європи.
  • Завдяки проведенню Євро-2024 Німеччина розраховує заробити додатковий мільярд євро на туризмі.
  • Щорічно Німеччину відвідує понад 10 млн туристів, яким цікава архітектура, історичні пам’ятки, природні краєвиди, замки, палаци та фестивалі.

Ми підготували для вас підбірку міст Німеччини, які варто відвідати цієї осені.

Дрезден

Дрезден – столиця Саксонії, найгарнішої землі ФРН. Восени він виглядає особливо вражаюче завдяки своїм бароковим будівлям і прекрасним паркам.

Прогулянки набережною вздовж Ельби, вражаючий палац Цвінгер, картинна галерея, де можна побачити знамениту Сікстинську Мадонну, музей порцеляни, музей фізики і математики – все не залишає байдужим нікого. 

Місто було майже знищено під час другої світової війни, але відродилося і перетворилося на сучасний культурний і промисловий центр, тому точно варте вашої уваги.

А зовсім поряд знаходиться Саксонська Швейцарія – ідеальне місце для тих, хто закоханий в гори.

Гейдельберг

У переліку найкрасивіших міст Німеччини точно знайдеться місце і для Гейдельбергу. Це чарівне містечко, де знаходиться один із найстаріших у Європі університет, заснований ще у 1386 році. 

Восени місто особливо прекрасне, коли ліси навокло Гайдельберзького замку перетворюються на багряний килим. Варто прогулятися вздовж річки Неккар, піднятися на гору канатною дорогою та насолодитися краєвидом.

У цьому місті досі живе давня традиція – студентські дуелі.

Мюнхен

Мюнхен – столиця Баварії, одне з найбільш відвідуваних міст Німеччини. Не останню роль у цьому відіграє знаменитий Октоберфест, який тут проводять вже понад два століття. А ще у Мюнхені з 1875 року проводиться великий оперний фестиваль.

У Мюнхені знаходиться найбільший парк у Європі – Інгольштадт, який восени стає просто казковим.

Якщо ви любите старовинні замки і палаци – вам точно сюди, тут їх дуже багато і кожен по-особливо красивий. А якщо вам більше до вподоби сучасні технології та швидкість, то вам … також сюди. У Мюнхені знаходиться музей BMW.

Баден-Баден

Це курортне місто,відоме своїми термальними джерелами та величезними парками. Осінь у Баден-Бадені – час, коли ви можете насолодитися релаксом у термах, оточених золотими та червоними лісами.

Крім того, тут знаходиться найбільший у Німеччині театр, де дають вистави світового рівня.

Гамбург

Гамбург – місто мостів, яких тут більше, ніж у Венеції, Лондоні та Амстердамі разом узятих. 

Осінній Гамбург – це атмосфера старих портових районів, прогулянки уздовж Ельби та неповторна архітектура.

Також вважається, що саме тут зародився німецький рок-н-рол і у місцевих пабах грали перші свої концерти легендарні “Бітлз”.

Німеччина дуже цікава та розмаїта країна. Якщо ви тут працюєте, то обов’язково виділяйте час на подорожі вихідного дня, щоб краще пізнати країну.

А якщо ви тільки плануєте у Німеччину, то VAV Synergy завжди вам допоможе з роботою. Багато перевірених вакансій для спеціалістів різного рівня, офіційне працевлаштування та постійна підтримка персонального менеджера.

Цікаво? Натискайте кнопку “Зв’язатися з менеджером” і отримуйте пропозиції прямо зараз!

Зв’язатися з менеджером