Монтаж гіпсокартону

05.09.2024
15 / година

Job Overview

  • Опубліковано
    05.09.2024
  • Зарплата
    15 / година
  • Для кого
    Чоловіки
  • Число місць
    4

Job Description

✅ Номер вакансії:
2.805.843
🔰 Місто:
по всій країні
📝 Необхідні документи:
Паспорт ЄС, 24 параграф.
📅 Графік роботи:
Пн.-пт., 10 год/день, сб., 8 год/день, обід одна година. 8-10 год/день. 170-200 год/місяць.
🛏 Житло:
Надається платно: 250€/місяць. У квартирі 1 кімната, по 4 людини в кімнаті.
🦺 Спецодяг:
Не надається.
🛠 Інструмент:
Надається безкоштовно.
🚙 Доїзд на роботу:
Надається безкоштовно.
👤 Вік:
від 25 до 55 років
💼 Досвід:
Обов'язковий. Від 2-х років.
📖 Знання мови:
Не обов'язково.
📋 Обов’язки

Підготовка поверхонь: Монтажник гіпсокартону готує стіни, стелі або інші поверхні для встановлення гіпсокартону, включно зі встановленням каркаса, до якого буде кріпитися матеріал.
Встановлення гіпсокартону: Встановлення гіпсокартону на підготовлені поверхні з використанням відповідних інструментів і матеріалів (шурупів, профілів тощо).
Оздоблення швів: заповнення і шліфування швів між гіпсокартонними панелями для отримання гладкої поверхні, готової до фарбування або іншого оздоблення.
Встановлення декоративних елементів: Встановлення гіпсокартонних конструкцій, таких як арки, ніші, молдинги та інші декоративні елементи.
Ремонт і реставрація: Виконання ремонту гіпсокартонних конструкцій, включно із заміною пошкоджених ділянок і повторним оздобленням.
Виконання креслень і проєктів: Монтажник гіпсокартону повинен вміти читати й інтерпретувати креслення, плани та проєкти, щоб правильно виконати монтаж гіпсокартонних конструкцій. Це включає в себе визначення положення перегородок, точок кріплення і дотримання всіх необхідних розмірів і технічних вимог.

Фото